Specialisten

Bel voor juridische bijstand bij uw aanvraag voor een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) met onze VOG specialisten op 020 - 60 60 680 of neem contact met ons via het contactformulier op deze pagina.

Advocaten gespecialiseerd in VOG problemen

Van Oosten advocaten is als advocatenkantoor gespecialiseerd in Verklaring Omtrent het Gedrag procedures: uniek in Nederland! Voor al uw VOG zaken kunt u bij een van onze advocaten terecht. Wij halen voor u het onderste uit de kan en doen er alles aan voor u te regelen dat u de VOG alsnog krijgt. Wij helpen u snel en efficient in heel Nederland.

VOGProbleem.nl: De beste hulp bij al uw VOG problemen en vragen!

Rol advocaat bij VOG-problemen

Als uw VOG is afgewezen dan kunt u in bezwaar gaan. Let op, dit is een bestuursrechtelijke procedure waarvoor kennis van het bestuursrecht erg belangrijk is. U doet er dus verstandig aan een gespecialiseerd advocaat in te schakelen. Onze taak is het schrijven van een juridisch onderbouwd bezwaarschrift. U kunt er zeker van zijn dat wij alle juridische mogelijkheden die er in uw zaak zijn benutten. Wij zorgen ervoor dat het onderste uit de kan wordt gehaald. Met een helder en overtuigend bezwaarschrift kunnen wij de Staatssecretaris overhalen de VOG aan u af te geven.

Ditzelfde geldt voor het schrijven van een beroepschrift. Onze advocaten trekken alles uit de kast om de bestuursrechter, die het beroep beoordeelt, te overtuigen de zaak in uw voordeel af te doen. De bestuursrechter toets de afwijzing van uw VOG en kijkt of de Staatssecretaris op zorgvuldige en rechtvaardige wijze tot zijn besluit is gekomen. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in het bestuursrecht en kunnen voor u een overtuigend beroepschrift opstellen. Ook in beroep is onze rol ervoor zorg te dragen dat u alsnog over een VOG zult beschikken.

Neem direct contact met ons op of stel uw vraag via het contactformulier op deze pagina. U kunt u gratis door ons laten terugbellen.

Specialisten

Specialisten

De advocaten van VOGprobleem.nl zijn gespecialiseerd in VOG-aanvragen. Ons team staat u bij met alle voorkomende problemen.

Over onze specialisten

De kosten

De kosten

Dankzij onze specialisatie werken we efficient waardoor de kosten laag blijven. Vaak komt u in aanmerking voor de door de overheid - pro deo - gefinancierde rechtsbijstand

Meer over de kosten